×

Buienradar

Corona

Maatregelen

Beste gast,

Wat leuk dat we u weer mogen begroeten bij het Heidecafé, we hebben u gemist en kijken er naar uit om u te ontvangen. Zodat we er met elkaar alsnog een fantastisch seizoen van kunnen maken!

Van woensdag tot en met zondag bent u bij ons van harte welkom van 12.00 uur tot 17.00 uur en in de weekenden tot 18.00 uur. Onze keuken sluit een half uur voordat ons terras sluit. Op ons terras serveren we diverse heerlijke lunchgerechten, koffie met gebak of een glas wijn of (speciaal)biertje met bittergarnituur. Bekijk onze vernieuwde menukaart voor het volledige assortiment.

Om zoveel mogelijk gasten een plekje te kunnen geven op ons terras is het tot nader order helaas niet mogelijk om telefonisch of via onze website te reserveren. U reserveert ter plaatse een tafeltje voor direct gebruik bij één van onze medewerkers. Mochten we niet voldoende zitplaatsen tot onze beschikking hebben dan verzoeken wij u vriendelijk om op een later tijdstip terug te komen.

Een coronaproof versie van het kabouterpad kunt u afhalen bij onze gastenontvangst voor slechts €3,50 per set.

Om een bezoek aan het heidecafé zo aangenaam mogelijk te houden verzoeken wij u vriendelijk of u voor uw bezoek zicht wilt confirmeren aan onderstaande regels. Op deze wijze kunnen wij ervoor zorgen dat u, uw gezelschap en onze andere gasten kunnen genieten van een heerlijk, veilig en gezellig bezoek aan onze café.

Uiteraard delen we eerst onze belangrijkste regel;

GENIETEN DOE JE NATUURLIJK BIJ het ‘Heidecafé’!

Met gastvrije groet en tot snel,

Management en medewerkers Heidecafé de Strabrechtse Heide

Regelement terrasbezoek:

  1. Meldt u zich voordat u plaatsneemt op ons terras bij onze gastenontvangst. Hij/zij zal uw gezelschap begeleiden naar uw tafel. Afhankelijk van de samenstelling van uw gezelschap kunnen wij u plaatsen aan een 2, 3 of 4 persoons tafel. Daarnaast vindt er tijdens de ontvangt een controlegesprek plaats.
  2. Als u niet tot één huishouden behoort dan mag u met maximaal twee personen gelijktijdig plaatsnemen aan één tafel. Hierbij houd u minimaal 1,5m. afstand tot elkaar.
  3. Desinfecteer of was uw handen voor een bezoek aan terras en na het toiletbezoek (wij hebben hiervoor desinfectie- en handwaspunten beschikbaar).
  4. Hebt u last van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden, benauwdheidsklachten of heeft u het vermoeden van corona bij uzelf of bij één van uw huisgenoten? Dan is het niet toegestaan om ons terras te bezoeken.
  5. Wij verzoeken u vriendelijk om tijdens een bezoek aan onze terras de 1,5m. afstand in acht te houden richting onze medewerkers en overige gasten.
  6. Volg de instructies van onze medewerkers ten alle tijden op. Dit doen we om uw en onze veiligheid en uiteraard de veiligheid van onze overige gasten te waarborgen.
  7. Heb respect voor elkaar en voor onze medewerkers!

Bovenstaande regels gelden tot het moment dat de overheid de regels omtrent corona versoepelt.

TOP